Я чекаю тебе на вечерю

Я чекаю тебе на вечерю
Я чекаю тебе на вечерю
З тої миті, як ми розійшлись.
 
Я не плачу, самотня, в печері,
А гадаю: чи щастя знайшли?
 
Чи так само вирують навколо
Невгамовної пристрасті дні?
 
А чи, може, душа твоя соло
Все співає в нічному вогні?
 
Я не зможу сховатись від скрути –
У минуле нема вороття,
 
Лише хочу єдине почути:
Ти без мене марнуєш життя…
 
 
15.12.2016