----

Де вироста пагіння правди,
Там завжди сонце і тепло.
А де іллюзії назавжди
Там хмари, вітер - холодно.
 
Хоч там здається доля щастя,
Неодинокість у розмов,
Та довго втримать це не вдасться -
Нема навічних нам умов.
 
Я лиш прошу - ви не складайте
Приємних зустрічей дарма.
Ви часу свого не втрачайте!
Життя без втрат, на жаль. нема.