Зимова ніч
Настала ніч, всі люди поховались
І тільки зорі з неба усміхались.
І тихо сніг, як пух, летить,
А лід при ліхтарі блищить.
Сніжинки тали на віконці,
Не скоро вийде світле сонце.
А в небі місяць виглядає
І холод сяйвом зображає.
Та ніч пройде, не забариться
І мрія кожному насниться.