Ідеал

Не шукай, дівчино, в ньому ідеалу свого,
Бо у всьому світі ще нема такого.
Гарні в нього очі і слова красиві,
Та із ним у парі ти не будеш нині!
 
Він забув про тебе й іншу пригортає,
А твоє покірне серце на дзвінок чекає.
 
Не з"єднаєш долі ваші,
як би не хотіла.
Бо одна любов - пропаща
Й не знайти їй сили.