Я-Україна

Я-Україна
Нескорена, не зломлена,
Та тільки сльози в очі.
Дивись не плач,дивись не плач,
Бо вороги регочуть.
Нескорена, не зломлена,
Та тільки жаль на серці.
Нескорені, не зломлені,
Не стали на коліна.
І щіро йдуть, руками б'ють,
Але вам душу більше не відкриють.