Ми продаємо…

Любов Шевчук
Ми продаємо…
 
Ми продаємо розум за кордон,
Своїх красунь – арабам у гареми.
Хтось з жиру біситься, порушує закон,
Безсилі логіка тут, графіки і схеми.
 
Ми ладні за копійки працювати,
За кордоном є дешева сила.
Навчились плазувати і брехати,
Але й у нас є мрії білі крила.
 
Що сталося із гордими людьми,
Як незалежні, стали ми рабами?
Якщо за розум не візьмемось ми,
Що буде з Батьківщиною і нами?..