Розлука

Любов Шевчук
Розлука
 
 
 
Я на землю сонце принесла,
Щоб з тобою зустрічать світання.
Але замість тебе я знайшла
Лист зів’ялий нашого кохання.
 
За вікном холодна, тиха осінь,
А на серці – біль німий і сум.
Не до тебе лине, а у просінь
Серця крик і нездійсненність дум.
 
Ти пішов, а осінь в слід сміялась,
Листям замітаючи твій слід.
Веселкою на землю проливалась,
Посилаючи останній нам привіт.