MEMORY

MEMORY
Пожовклий лист стискаєш у долонях,
Й тримаєш міцно,ніби цілий світ,
Мов стрічка бачень лишилася у скронях,
Й навік повисла між твоїх орбіт.
 
Слова в листі вже вкрились сивиною,
Не розібрать ні літер,ні імен,
Вона була відвертою з тобою,
І ти колись торкавсь її рамен.
 
Ти постарів.Уже тремтячі руки.
Уже б здавалось пам'ять в нікуди.
А ти і досі гинеш від розлуки,
А ти і досі згадуєш її.
 
Наївні люди кажуть:"Час-лікує",
Але ти точно знаєш-це не так,
Коли когось у цім житті бракує,
Ти вже живеш,як у неволі птах.
 
Твоє обличчя вкрили дрібні зморшки,
Тепер воно,як небо уночі,
Колись у тебе були очі як волошки,
Тепер вони сумні,лише сумні.
 
Вона виводила ці літери старанно,
Та вже рука не слухалась її,
Оці слова були уже останні,
Вони останні у її житті.
 
Він так беріг оцей пожовклий лист,
Він поринав із ним в тонке мовчання,
Аби ж ви знали який то хист,
Вже після втрати відчувать кохання.