Обійми мене

Обійми мене
Обійми мене ніжно,благаю,
Сховай у своєму лоні,
Нехай серпень пройдеться по краю,
Нехай зійдуться наші долоні.
 
Обійми мене так,як ніколи,
Міцно притисни до себе,
Зніми з мене прокляті окови,
Подаруй хоч шматочок неба.
 
Обійми мене,мов в останнє,
Зігрій у холодний грудень,
Залиш присмак свого кохання,
На моїх розпечених грудях.