Чокнуте кохання. Сумасшедшая любовь.

Чокнуте кохання. Сумасшедшая любовь.
       Та пішов ти! Сам придурок! Зрозумів? Ти, не Я! Гнів засліпив йому очі. Ах ти сука! Підскочив. Притиснув її до стіни так, що подих обом перехопило. Вона на мить завмерла, а потім почала пручатися.. Молотила руками його по грудях, намагалася коліном втрапити в живіт. Чи то були поцілунки, чи укуси. На! Щоб знала! Брав її, ще, іще. Брав, не даючи нічого взамін. І сам не помітив коли переніс  на ліжко. Ще, ще! Ось тобі! Отримала? Аж в очах потемніло. Довго мовчали. Потім вона підвелася з ліжка, повільно підібрала роздерте плаття з підлоги..." Ей!" - тихенько гукнула, стоячи на порозі кімнати. Він повернув голову, вона нахабно облизала середній палець і зловтішаючись показала йому. Люто підхопився, наздогнав вже в коридорі, перед дверима, поставив на коліна. Покарати! Зім'яти! Розпластати! Моя, моя, моя! 
А потім цілував її обдерті коліна, пригортав ніжно до грудей, гладив волосся... Чокнуте кохання. Сумасшедшая любовь.   SLM