За вікном холодні йдуть дощі
Любов Шевчук
За вікном холодні йдуть дощі
За вікном холодні йдуть дощі,
Красуня- осінь лист барвистий губить.
Буває сумно, важко на душі,
Бо вона болить, стаждає, любить.
Всім серцем долі дякую за те,
Що сподіваюсь, плачу та радію.
Хай життя далеко не просте,
Та у добро я вірю, як у мрію.
Жалітися не стану, нарікать,
Цілком щасливих, дуже мало знаю.
У прагненні терпимішою стать,
Радіти тому, що уже я маю.