Купались зорі в ранішній росі

Любов Шевчук
Купались зорі в ранішній росі
 
Купались зорі в ранішній росі,
В багрянім золоті осіннього світанку,
Промінням сонячним осяяній красі,
Коштовнім діамантовім серпанку.
 
Яскравим спалахом горить осінній ліс,
Дуби палають, клени та берези.
Осінь сріблом доторкнулась кіс,
Кришталеві інею прозорого терези.
 
Лелеки на прощання прокричать,
Теплом останнім ще земля зігріта.
Романсом ніжнім в серці забринять
Бентежні звуки бабиного літа.