Смуток осені

Любов шевчук
Смуток осені
 
Веселкою жоржини спалахнуть,
У пишнім цвіті осінь догорає…
Червоним полум’ям можливо обмануть,
Та полум’я його не зігріває.
 
Живе цей смуток осені в душі,
Приваблює та серце спопеляє.
Красою дивною примариться у сні,
Та марно все, коли душа душа дрімає…
 
Мого життя нестриманий потік
 
Мого життя нестриманий потік,
Пролившись, сивиною ліг на скроні.
Дорослий син ступає на поріг –
Онучки ніжні, крихітні долоні.
 
Сердечний стукіт, ніжок тупотіння
В одну чудову музику злилось.
До болю рідне, дороге створіння –
Вдячність нам, за те, що не збулось.