Осінь
Любов Шевчук
Осінь
З дерев зриває вітер жовтий лист,
Немов листи шукають адресата.
Чаклунка- осінь вже втрачає хист
Привносити у душі радість свята.
Дощем холодним плаче вона знов,
Листом пожовклим вже земля прикрита…
Неначе нерозділена любов -
Останній подих бабиного літа…