Осені барвисті кольори

Любов Шевчук
Осені барвисті кольори
 
Осені барвисті кольори,
Та дерев яскрава позолота.
Райдуга в промінні сонця гри –
Зрілого художника робота.
 
Інею прозоре, чисте скло,
Неба оксамит зі сріблом в скроні.
В полум’ї душевності тепло
Жовтим листом ляже на долоні.
 
Золотом розлуки бурштина,
Осінь загадково посміхнеться.
Розквітатиме, горітиме вона,
Тільки юність вже не повернеться…