Чому мені так сумно на душі?
Чому мені так сумно на душі?
Чому мені так сумно на душі?
Краса така, що серце завмирає.
Барвиста осінь в золотій красі -
В прозорім вельоні вже літо відлітає…
Осінній ліс в яскравому вбранні,
Прикраси пишні радо одягає.
Калина, посміхаючись мені,
Намисто та сережки приміряє.
Вже падає на землю перший лист,
Мов Попелюшка, туфельку згубила.
Будує павучок прозорий міст,
Та знов душа розчулено занила…