Чому душа у мене не сміється
Любов Шевчук
Чому душа у мене не сміється
Чому душа у мене не сміється,
Коли сміються очі та вуста?
Палким відлунням серце не заб’ється,
Не тішить слух мелодія проста.
Тоді самотність наступа на груди,
Як стукаються сутінки у скло.
Та не питайте марно добрі люди,
Чом пасмурне обличчя і чоло?
Розкриє ніч обійм жагучі крила,
На хвильку подарує забуття.
Душі моєї зламані вітрила
Поринуть в вир, під назвою життя.