Горобини ягоди солодкі

А ягідки на морозі солодкі-солодкі,
Мов цукерки заховані в снігову обгортку.
Є птахам чим ласувати у зимову днину,
Бо їх щедро пригощає ними горобина.
 
Не страшні тепер мороз їм, холодний вітрисько,
Дякують пернаті щиро,кланяються низько.
Зможуть вони співаючи до весни чекати,
Їм у цьому допоможе горобина-мати.
 
2016 р.