Зрада не прощається

У житті все буває,
Ми прощаєм образи,
Грубість та неуважність,
Помилки, негаразди.
 
І байдужості холод
У душі теж розтане,
Добре, лагідне слово
Може стати бальзамом.
 
Все із часом проходить,
Він же лікар найкращий,
Зраду й підлість ніколи
Нам забути не вдасться.
 
2015 р.