***

Нашел в своих закромах первые пробы пера
 
Димно жевріє попіл у попільничці
За вікном дує вітер лихий, безжальний
Темно, тихо в забутій усіми квартирі.
Вириваюся з кігтів страху...
 
На моїй, на улюбленій запальничці
Вже давно з'явилися плями іржаві.
Страх вбиває не так, він вбиває нещиро -
Без поранень, без сильного жаху.