У Беларусь хочацца мне жыць

23.12.13
У Беларусі хочацца мне жыць
У той што бачу па БТ
А не ў той дзе чалавек маўчыць
Бо ў галавы яго ТТ

Дзе сярэдняя "зарплата"
Ажно тысяча даляраў
Дзе ў кожнага ёсць хата
Без даўгоў і без ахвяраў

Бо па БТ я бачу казку
І ў ёй ахвата жыць
А сапраўднасці мне "маску"
Надакучыла ўжо бачыць

"Сінявокая краіна
Хараства свайго паўна..."
Толькі вось народ - скаціна
Не каштуе ў ёй гаўна

Тэлевізар з радыё гамоняць:
"Усё добра! Расквітаем!"
Толькі вось жа вашу маць
Чарку болю мы каўтаем

У Беларусі хочацца мне жыць
У той што па БТ я бачу
А не ў той дзе ўсё маўчыць
Бо ведае:"Сказаўшы - страчу"