Пісня вдячності

За вікном хурделиця, подруга зими
Всі стежки-доріженьки снігом замела.
А в шибку постукала синичка крильми,
Зголодніла пташечка до людей прийшла.
 
Поспішили бідную та й нагодувать:
Хліба крихту кинули, дали ще й сальця.
І пташина голосно пісеньку співа,
Це її найкращії вдячності слова.
 
2015 р.