Не задарма

Не чекай на мене! 
Дай мені піти!
Я змагався довго, 
але не зміг перемогти!
Не зміг тебе я втримать, 
не захотів я "з іншою зійти".
лишень тепер благаю тебе
"назавжди дай мені піти..."
Я хочу жити по-іному
зрозуміти те, що вже тебе нема,
чи розпочати по-новому
та робити все не задарма.
Це кінцівка, 
далі вже не буде,
нехай щастить тобі. 
Тебе тепер на вік забуду.