Зорепад
Любов Шевчук
Зорепад
В морозну ніч зірки спостерігать:
Тоді вони яскраві та холодні.
Бажання не встигаю загадать,
Зникає зірка в космосу безодні.
Спалахуючи, падає додолу,
Як від напруги лампочка, згорить.
Давайте рідні, сядимо до столу,
У дружнім спілкуванні серця гріть.
Тисячоліття пройдуть, як роки,
В космічнім пилу душі розчиняться,
Але й тоді світитимуть зірки –
Нащадкам нашим будуть посміхаться.