Новий рік

Любов Шевчук
Новий рік
 
Неначе пишна королева снігова,
Дерева у блискучім перламутрі.
Прийшла до нас чарівниця – зима
В сріблястім і пухнастім білім хутрі.
 
Ялинка в новорічному вбранні
Гірляндами спалахує у залі,
Та кольорові іскорки – вогні
Повільно тануть у моїм бокалі.
 
Часу стрілки - вартовіі століть,
Раптом мудрість з юністю зустрілись.
В цю коротку та щасливу мить -
Бажаю я, щоб мрії всіх здійснились!