Перехрестя
На перехресті: гола й жалюгідна
Я котрий день на тебе лиш чекаю.
Така самотня... Та тебе не видно
А я несамовито так кохаю...
А я стою, заламуючи руки,
Я змерзла так.... не втримати тремтіння...
Я чую кольори і бачу звуки,
Без тебе бути лиш не маю вміння.
Є пристрасть, а кохання не вернулось.
Є біль... та ліки в тебе десь у серці..
Не йдеш.. Отак, все любий обернулось...
Стою сама... Звучить тужливе скерцо...