Місяць магічний

Любов Шевчук
Місяць магічний
 
Згубив підкову зоряний володар,
Тонкий серпанок, човник серед хмар.
Окрайцем хлібним, уявляв господар,
То пастушком, у зоряних отар.
 
Шляхетний пан, мрійливий молодик,
Гріховний вчинок Каїна в старому.
Колом окреслений Предтечі світлий лик,
Печать свята і болісна на ньому.
 
Свічки зірок запалює Надія,
Початок є у всьому і кінець.
Магічний вплив і обертальна дія,
Місяць уповні – фазовий вінець.