Джерело любові
Любов Шевчук
Джерело любові
В душу посіяно байдужості зерно,
Її безжально рвучи на шматочки.
Спокус солодке і хмільне вино,
Вже скуштували дочки і синочки.
Чорнобиля похмільного полин.
Породить вседозволеність, зневір’я.
Очистить душу малиновий дзвін,
Перший крок – примирення, довір’я.
Покращує добро, рятує світ,
Навчає віра – ближнього любити.
Благословенним стане людський рід,
Що з джерела любові буде пити.