Сніг

Любов Шевчук
Сніг
 
Сипле сніг холодний та лапатий,
Пір’їнки лебедя , загублене крило.
Невагомий, білий та пухнатий,
Кришталю прозоре, чисте скло.
 
Метеликом в долоню закружляє,
Опече своє мереживо крила.
Мокрою сльозинкою стікає
Від людського дотику тепла.