Зима

Зима
Любов Шевчук
Зима
 
Мов лебеді, спустились на поля,
Пухнасте, біле розлетілось пір’я.
Мов ковдрою, покрилася земля,
Казкою наповнилось подвір’я.
 
Зима будує диво – теремці –
Сніжинок білих ніжні поцілунки.
Малюють нам невидимі митці,
На вікнах загадкові візерунки.
 
Зима вплітає срібло у косу,
І небо розсипає білі квіти.
Вітаючи ту неземну красу,
Берізка розпрямила пишні віти.