Ісусу
Любов Шевчук
Ісусу
Нам говорили, що немає Бога ,
Духовність руйнували, як церкви.
До Господа веде одна дорога,
А стежок безліч, по якій іти?
Беру я хрестик в трепетні долоні,
На нім святий і чистий Божий лик.
І як колись, знов вісить на іконі,
Червоним й чорним вишитий рушник.
Відроджені церкви – то Бога храми,
Виблискують на сонці куполи.
Охороняють світлими ночами
Нас Ангели – від Господа посли.
Нас до молитви закликають дзвони,
Любов’ю переповнені серця.
І дивляться з старинної ікони
Ісуса очі – чисті озерця.