Ми з дощем на весні...

Ми з дощем навесні повінчалися.
І хмаринки фатою були.
Рушниками веселки встелялися.
Блискавками корони зійшли.
 
І сурмили вітри «мендельсонами»;
І дерева вклонялись кругом.
Різнобарвні пташки передзвонами
Нас вітали, бажаючи двом:
 
- Хай вам буде життя повним кошиком.
Без грози, буревію та злив.
Хай твій милий лише теплим дощиком
Ллється в спеку липневу для нив!