Кличе дитинства світ

Рідного краю тихе надвечір"я
Душу мою і досі полонить,
Куточок райський милого Поділля
До себе кличе кожен день та мить.
 
Не завжди побувати тут вдається,
Все справи, справи, їм кінця нема.
Мого дитинства світ постійно в серці:
Весною, влітку і коли зима.
 
Та восени тривожить ностальгія
За тими днями, що вже не вернеш.
Село моє, батьківська хата рідна,
Про тебе спомин сили додає.
 
2015 р.