Твоїх очей криниченька

Місяченько ясноликий
Споглядає збоку,
Як яскраві сестри-зірки
Водять хороводи.
 
Таємниче підморгують,
Кличуть за собою.
Серце ж моє жіночеє
Теж не зна спокою.
 
Твоїх очей криниченька
Блакитна, бездонна.
Дай же з неї напитися
Ніжності й любові.
 
2015 р.