Матусенько-зоре

Матінко, мамо, матусю,
Тобі я доземно вклонюся
За ласку,любов і турботу,
За твою вічну роботу.
 
За пісню дзвінкоголосу
І за розплетену косу,
За мудрість,добро та науку
Твої цілуватиму руки.
 
Всевишньому я помолюся
Та й за здоров"я матусі,
Літа твої Він хай продовжить,
Люба матусенько-зоре.
 
2015 р.