Різдво

Різдво
Вже на столі стоїть кутя.
   Свят вечер!
Нема в  минуле вороття.
       Свят вечер!
То вже Господь примирить Всіх
          В Свят вечер!
Любов ступає на поріг
                В Свят вечер!!!