Вітер

Вітер
Як зачаровано колише.
Осінній вітер. Ковилу.
А там, в Гаю. В самотній тиші.
Упала зірка. на краю.
 
Згорає. день. и все минуле.
Ледь промінь сонця мерехтить.
А вітер в полі. Ось притихне.
Самотній птах. кудись летить.
 
Палає небо. вже зірками.
Затихло все. Живе в Гаю.
А місяць світить. над лісами.
Співає пісню ніч свою.
 
Багряним променем. торкнеться.
На землю. Сонячне тепло.
Розтане ніч. День повернеться.
Щоб знову в лісі зацвіло!
 
25. 10. 09.