Осінній вечір

Клубочиться туман густий над річкою,
Не видно нічогісінько за ним.
Холодною і мокрою завісою
Він дуже схожий та й на сірий дим.
 
Гойдає хвиля жовтий лист вербовий,
Й латаття ще зелене на воді,
Вітер розчісує траві коси руді.
Осінній вечір почина розмову.
 
2015 р.