Дзяржава табе ўсё гарантуе

8.11.11
    Дзяржава табе ўсё гарантуе
    Толькі рабі ды маліся
    На таго хто ёю кіруе
    І на выбарах не памыліся

    Дзяржава табе ўсё гарантуе
    Чарку, шкварку і плуг
    І на шыі каго нібы ратуе
    Добра змазаны крэпкі ланцуг

    Усё добра пры нашай уладзе
    З усмешка на працу ўсе ходзяць
    І вераць што яна не крадзе
    У марах заўсёды:"Дзе ўзяць?"

    Дзяржава табе ўсё гарантуе
    Злачынца накажа, цябе пажурыць
    Калі трэба з мужыком пажартуе
    Спытае:"Як марыш ты жыць?"

    Дзяржава ласкава як маці
    І заўсёды грошы пры ёй
    Наводзіць парадак у хаце
    Смецце змятая з крывёй