Гэй! Дзеўчына з касой!

3.11.11
    Гэй! Дзеўчына з касой
    Забяры мяне з сабой!    
    Памерці вельмі я жадаю
    Не ўбачыў тут я Раю

    Гэй! Дзеўчына з касой
    Да мяне ты прытуліся
    І сівой сваёю галавой
    Да майго сэрца дакраніся

    Цябе адну кахаю
    Пешчу і жадаю
    Прыйдзі ка мне ў ранку
    Праспявай у вушы калыханку

    На ўсе з табою згодны
    Забяры толькі ты мяне
    Бачыш жа што я не годны
    Забяры ў лагодным сне

    Гэй! Дзўчына з касой!
    Колькі мне цябе чакаць?
    Прыйдзі ўжо за мной
    Час мой хопіць марнаваць