Жінка-квітка

Напевно, кожна жінка,
в душі неначе квітка,
засохне, мов билинка,
як поливати рідко...
Якщо ж про неї дбати,
щей добрива підлити,
то стане розцвітати
й любов свою дарити...
Як садівник умілий
про свою квітку дбай,
навік станеш щасливий,
в земний потрапиш рай...