Предательство Украины

Предательство Украины
"Всi тiкають за границу ,покидають цю страну,
Та хiба ж так можна жити,обвiняють в цьом Кучму.
 
Розвалив страну до гранi,бiльше нiчого тащiть,
В лiтку вiн летить в Маямi,в зиму в хоромах лежить.
 
Продали страну багату,розтягали по кускам
А налоги шлють за хату,що пред миром стид и срам.
 
Дожилися до чого же? жiнкi дома не сидять
Заробляють як хто може,та i те вiднять хотять.
 
Сьози гiркоi рiкою ллються по землi опьять
Стали люди жить у неволi,на хозяiна роптать
 
Щож твориться в Украiнi? де же правда у властей?
Вiдь колися мирно жили,а тепер не спим ночей
 
Дiти учаться за грошi,тiлькi тi,що мають iх
Ну а тi,в кого калоши,вiддадуть,iль знiмуть з них.
 
Як же жаль цю Украину! що така була краса
Скiль же сгинуло в могилу,щоб щасливою була?
 
(по русск)- Вразумитесь властелини! суд вершить Господь идёт!
Душа с телом разделимы и ничто вас не спасёт!
написано при правлении Кучмы-Украина