Літ наших золото

Візьми мої руки у теплі долоні свої
І прожени десь далеко байдужість,яка віє холодом,
То й співатимуть нам у квітучих садах солов"ї.
Ми ж іще не старі.Так шалено серця б"ються й молодо.
 
Хоча діти дорослі й онуки уже школярі,
Та,як мовиться в порохівницях ще вистачить пороху,
Щоб кохання вогонь калиновий не тлів,а горів
І не меркло із часом,а сяяло літ наших золото.
 
2015 р.