А завтра уж субота бы.
И в баньку б йихаць Киць…
Севодня встали мы чуть утро, х.
И, да, всэ поробылы й враз.
Бо в нас прыкраснейшый жылудок ш.
Да и печонка хвайн. А как щ.
Сиби ж мы щэ и ны врагы ныц.
Усэ ж но й варым тут найсфижш.
Бо бильш чого шэ нам робыты.
Жыды ш фсё зь напикЛи зь.
И праник мы схватыв и з булко,
Ой, так улад зайив!..
А потым… закусыв цыбулько
Да впик шэ пар гуркив.
В нас, шо, тут солониный мало?
Го-го! Да ты но йиж.
А шо Луна там в Рака впала –
На ето зь не й глядзи.
А шо и дэнь-то дивитьНастый
Ув йих калиндари?
Ны означае, шо й сознане
Твое, бы в тых рачкив.
Ва всём самнене, невниМане.
От мы ж компаг даш в мыть включыв.
А вин, ха-ха, завис ф смиТане фш!
Бо ж кнопку сь 2жды жмы.
Ха, й буквы-то якы у в Мняла!
Мы ш беларусы бы зь?
Но палиць вось нажав нармальна.
И ты шо шэ хатыш?
А ф снах шо робыця! БуКваЛьно
Ты з Жебыно но й быйсь.
Бо ты ужэ ж не Финист как бы й,
А так, но абортынь.
Но ты всэ гэ, мо, й Юльц рахСкахЖыш?
Чы навыть Надьцы тый,
Шо будэ фзафтра пудс3гаты
Стару майн бородыщ?
ПоэТому счас зйизДым к маме сь.
Да й вме7 кабачкив.
Ну, драникаф ля Мняв нажарэ.
А то й ий грэцк млынкив.
У опщым, ходым, розМышЛялим.
Спокийнынько так дышм.
Бо ж нават дров сясь нам уВалиЦь
О тая во саситк.
А тут посуда са фчыра щэ,
Горшкы да видры мый.
Эх, а закат ужэ! А яркый!
А чым сфатаГрахИр?
От мы й тут но й дрымлы.
Прови3ть изьБу сь мыш.
Ну, зь Бусы Люська дасьць буськив.
Да й мы вжэ й пэвный, хы.
Так шо якы крупы мочы щ
Да пыдлогы, гух, чысьць.
Сциратысь дажэй е колы.
Кальсон жэ ты купыв на зымк.
Морочым ж голову соби,
Колы ныма ны сыл
Пуднеты гопалкы.
Ну, так… в прострацыйи.
Ля вам – верЛирБр.
Дзенькуйим, чытачи.