Мы в открытом жывэм полі ж.
Так шо шо ты собі хоч
Мы ходілі во все страны.
Мы гулялі по в7 паркам сь.
І но вот шо поймы зары:
Дэ ж-то пак я ву сні плавав…
Мы забылы усі ставні.
Мы забылі, чым как сталі зь.
І но вот шо я счас вшпару ш:
Я розрушу с пажур шпары й.
Да. А ты шо хотів? Ма3
Прамо вот уш звоны прамо й,
Колы ох ек замэрз паря,
А ны некый старый парус.
А ву сінюх ны хоч харый,
Шо усэ загыды й вжрамшыс?
Да в прыхожый шэ, ох, страх гаж,
Как ваняе мышэй сранне!
От такыйі ты йів ш кашы.
Бо жывэш-тколя, бы й Вацкыль.
І бок о бок, ага, дажэ й
Смырдюха, шо сётут гаджэт.
А коб Ісьцін поняць святу,
Ты сыбэ быв жэ й по храпы й.
І скыдав шэ й од тэшч какы.
Ібн во сні Хтось Казав Мамц:
Да-да-да! Прыбырай, дурак!
І всю карму зайівш сразу,
Мы о5 заробыв дяку ж.
А ны снова улад дав в7:
Так! Сымай іс себя власа й!
Шо ж осталось сейчас нам.
Но о5 і оп5 скрывать сь
Но усэ, шо ля нас дрань.
А не опа – і марш, кыш, смрад!
Протопывшы тут во хату,
Я і дав Васілю вжраты…
Ну, млынців зе, хы-хы, ма3ных.
Бо мы був йій вожатый ш.
Нет. Мы вовсе шэ ны святый.
Бо хотілы бы й до й Радды.
І но з её сырка в пастку сь
Да й смытанкы кусь-кусь.
…а пока смо3м Пап с 3:
Прэображэніе Рафа-Элева.
Ну, да молній вознікновеніе.
І пышым вам сціхотворэнне.