А осінь плаче за вікном

Аудиозапись

А осінь стука за вікном
Дощами та вітрами,
Між нами спокою нема,
Тепла нема між нами.

А вітер, вклавши весь свій гнів,
Жбурля дерева й клонить,
Вістей чекаю скільки днів,
А телефон мовчить не дзвонить.

Душею лину знов туди,
Де з іншою ти бути можеш,
Де морські хвилі голубі
Тобі в усьому допоможуть.

Де чайки білі, немов сніг,
Спустілим пляжем тихо бродять,
Невже ти зрадив, невже зміг?
Ці думки з розуму вже зводять.

Чекати боляче мені,
Цей тяжкий біль ношу з собою,
Ці довгі ночі, довгі дні,
Що вкрай заповнені тобою.

А осінь плаче за вікном
Мрякою та дощами,
Прошу у Бога знов и знов
Хай буде злагода між нами.
----------------------