Перша вчителька

Перша вчителько, друга матінко,
Як я часто про тебе згадую.
У очах твоїх - теплі іскорки,
Мила, ніжна, сувора трішечки.
 
Стільки мудрості в слові кожному!
А ми слухали заворожено.
Нас водила світами казковими,
Щоби були ми усі добрими,
 
А серця наші - небайдужими,
І любили тебе дуже-дуже ми.
Світлим спомином залишилася
Ти в душі моїй, перша вчителько.
 
2015 р.