Блокнот

Блокнот
Запиши моє ім'я у своєму блокноті
Ніжно, олівцем
Вивчай його звивини, згини та впадини
Зітри його, а потім напиши знову
Промовляй на різні лади
Відчуй, як язик подорожує у роті
Насолоджуйся звучанням його голосних
Губи́ його серед пожовклих сторінок, а потім відкривай
Знову і знову
Закарбуй його у далеких симфоніях своєї пам'яті
Проводь пальцями по затертостям його таємниць
Навчись відчувати його на смак
А потім забудь...
Шкода, що в тебе немає блокноту