спогадами

Вже так давно відбувся захід сонця
І кава охолонула давно
Чомусь я схожий он на того хлопця,
Що п'є із келиха вино.
Чомусь той самий маю погляд
І навіть посмішка така ж,
І раптом рухнув весь світогляд
Ще й зник вина чарівний той купаж.
Раптова тиша..ніхто не ворухнеться...
Давно не бачив я її очей,
А те як вміло посміхнеться,
Віддати можна тисячі ночей..
Я втратив сон...до тебе хочу
В обійми впасти, як в останній раз,
Про це тобі одній шепочу
І знов мені не вистачає фраз..