Сум (на украинском языке)

Я закрию від всіх свою душу,
Там і так уже встигли нагадить.
Просто так я більше не можу,
Все забуде нехай моя пам'ять.
 
Не забуде лиш тільки про тебе,
Не забуде очей твоїх колір.
Як трималися руки за тебе,
Навіть стих навколо весь гамір.